Concert Goran Bregovic

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 29 Iulie 2021, 20:30 Joi
Locul: diMansions Fun Garden , Brașov

Descriere

Vara lui 2021 se anunță absolut specială, iar distracția și atmosfera marilor festivaluri se mută la Brașov, în Coresi Business Campus, făcând din Coresi probabil cel mai ”fun” cartier din România. Weekend de weekend, din 29 iulie până pe 19 septembrie, staruri ale muzicii internaționale și din România, vă așteaptă la concerte senzaționale, într-o atmosferă relaxată și prietenoasă, creată Comparty Events și Pyro Events Team alături de partenerii noștri – Cartier Coresi. Pe lângă concerte, diMANSIONS Fun Garden aduce în parcul Coresi Business Campus, la fiecare sfârșit de săptămână, o zonă de food, baruri, activități pentru copii, sport, weekend-uri tematice, expoziții itinerante, silent disco și multe altele.

Deschiderea sezonului estival de petreceri o va face nimeni altul decât celebrul Goran Bregovic și a sa Wedding & Funeral Orchestra.
Născut în Sarajevo, Goran Bregovic - compozitor contemporan, muzician tradițional sau rockstar, a inventat propriul său stil muzical inconfundabil. Îmbinând armonios o varietate atât de mare de stiluri și tehnici, piesele lui pot fi recunoscut cu ușurință de la primele acorduri și să se adreseze întregii planete, fără nicio distincție de rasă, sex, vârstă sau religie.
La Brașov, Goran Bregovic aduce cel mai recent spectacol al său ”Three Letters from Sarajevo

Prezentarea certificatului verde de vaccinare sau trecere prin boală sau rezultatul unui test PCR negativ (72 ore) sau antigen (24 ore) este esențială pentru accesul la festival. Testarea antigen va fi realizabilă și la locul evenimentului.


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Cumpara Bilete

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?