The Motans

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 10 Iulie 2021, 18:00 Sâmbătă

Descriere

Accesul este permis numai persoanelor vaccinate pentru care au trecut 10 de zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare in baza Adeverintei de Vaccinare si a Cartii de Identitate. Această condiție nu este alegerea noastră ci este impusă prin lege. Aceeasi conditie si aplica si minorilor peste 16 ani dar care trebuie sa fie insotiti de un parinte sau tutore legal. Pentru minorii sub varsta de 16 ani accesul nu este permis.

Adeverinta de Vaccinare poate fi prezentata in original, copie sau format electronic.

Pentru un acces mai rapid la concert va puteti inrola in avans la Rockstadt in baza Adeverintei de Vaccinare, Cartii de Identitate si formularelor de inregistrare. Mai multe detalii pe https://rockstadt.ro/

In cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma si se vor face inregistrari audio care pot contine vocea si imaginea voastra. Participarea la acest eveniment reprezinta acordul vostru implicit pentru a folosi materialele foto / video / audio pe plaformele de social media si ale partenerilor nostri.

THE MOTANS

The Motans este unul din cei mai cunoscuti artisti ai Romaniei, recunoscut pentru piesele lui care au devenit hituri inca de la primele ore de dupa lansare.

Proiectul a inceput in 2016, cand a debutat cu piesa „Versus”, o piesa care a cucerit imediat inimile publicului, devenind un adevarat fenomen muzical.

#1 in orice top de radio, Media Forest, digital sau TV este o poziție cu care The Motans este deja obisnuit. Printre cele mai cunoscute lansari din catalogul artistului care au avut un succes imens pe piata se numara „Pentru Ca” cu INNA (20 milioane vizualizari), „Jackpot” (25 milioane vizualizari), „ISNFN” (20 milioane vizualizari) si „POEM” cu Irina Rimes (47 milioane vizualizari).

De altfel, artistul The Motans a avut si cele mai interesante si de succes colaborari cu artisti consacrati ai Romaniei, precum colaborarea cu INNA pentru piesa „Nota de plata”, hit care a stationat pentru mult timp pe prima pozitie din toate topurile muzicale. O alta piesa care s-a bucurat de acelasi succes a fost „Weekend” cu Delia, melodie care a fost votata piesa anului 2017, iar „Poem” cu Irina Rimes a fost numit oficial hitul verii 2019 de Media Forest. Cea din urma a facut parte din campania de brand LIDL, unul din cele mai importante contracte de imagine ale artistului.

The Motans a lansat primul sau album „My Gorgeous Drama Queens” la inceputul anului 2018, iar pentru urmatorul album artistul ne promite ca va fi plin de hituri, asa cum ne-am obisnuit.

O alta etapa importanta in cariera sa muzicala a fost „The Motans Grand Concert” din 2019, primul show suprarealist dedicat exclusiv artistului. Evenimentul a fost unul plin de surprize, emotii si momente inedite, reusind sa adune peste 5000 de fani.

Pe langa cele mentionate, The Motans a inregistrat mai mult de 256 de milioane de vizualizari pe canalul sau de Youtube, confirmandu-ne ca este un artist complet

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?