Stand-up Comedy cu Isac, Gherghe, Cîrje și Vacariu

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 17 Iulie 2020, 21:30 Vineri

Descriere

Comedia se mută la Brașov!
Gabriel Gherghe, Radu Isac, Edi Vacariu și CRJE ajung la Conacul Albert și băieții sunt puși pe fapte amuzante!
Adună gașca și bucurați-vă de un stand-up comedy de calitate sub cerul liber!
Vineri, 17 Iulie
21:30 ( Open Doors: 20:00)
Conacul Albert
Bilete: https://bit.ly/3dTrnpu
Informații importante:
Spațiul va fi special amenajat pentru a putea susține spectacolul în conformitate cu noile măsuri pentru desfășurarea evenimentelor, însă fără a uita de confortul spectatorilor. Dorim sa va oferim cateva ore fără griji, în care sa va simtiti în siguranța si sa va distrați alături de cei dragi - ca in vremurile bune.
Cu 24h înainte de eveniment, fiecare spectator va fi informat - pe adresa de e-mail precizată la achiziționarea biletelor - cu privire la modalitatea în care se face accesul și măsurile exacte pe care le-am luat în calitate de organizatori - printre care se numără termoscanarea, dezinfectarea spațiilor, asigurarea de dezinfectant pentru mâini la acces și în incinta evenimentului.
Va asigurăm că vom lua toate măsurile necesare pentru a organiza acest eveniment în condiții de siguranța și cu gândul constant de a asigura spectatorilor cele mai bune servicii și un spectacol de calitate.
Pentru orice informație, va stăm la dispoziție pe pagina de Facebook Sublime Romania sau la adresa ticketing@sublimeromania.com.
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Recomandăm prezentarea acestora in format digital.
Punem la dispoziție 2 bilete pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?