Banda 4

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 13 Martie 2020, 22:00 Vineri
Locul:Braşov, Visssual

Descriere

Seria Banda4 continuă cu o nouă ediție conturată în jurul recunoscutului producător Legowelt.

Legowelt Music
Danny Wolfers este Legowelt. Un producător olandez și un artist prolific, cu un spectru muzical cuprins între realitate și vis. Apărut pe șcena de muzică electronică încă din anii 90', Legowelt a lansat multe proiecte sub diferite alias-uri și forme, majoritatea fiind pe vinil, sub case de discuri precum Bunker, Clone, Creme, L.I.E.S., Ghostly sau Dekmantel.
Veșnic fascinat de instrumente, fie foarte noi sau foarte uzate, Legowelt reușește să obțînă formula perfectă cu propriul stil de deep-electro-forest techno, in performance-uri live, pe care ar fi imposibil să le uiți.
Pentru prima dată la Visssual, Legowelt este un creator cu o forță muzicală de neoprit și highlight-ul acestei ediții.

Jijian
Jijian sau JAD, unul dintre cei mai vechi DJ din România, pune muzică încă de pe vremea clubului Web din București.
De-a lungul timpului, a împărțit scenă cu artiști precum Jeff Mills, Miss Kittin, Blawan, Apparat, Luciano, Marcel Dettmann, Nina Kravitz și mulți alții.
Jijian ne aduce seturi cu un touch electro și influențe IDM, o selecție pentru "minte și corp dansant".
Ne bucurăm să îl primim pentu a doua oară la Visssual!

Moduler
Fabricantul de sunete live care explorează legătura dintre vibrație - ritm / analog - digital / mecanic - organic.
În spatele acestui proiect se află Dinu Ivancu, producatorul cu studioul la Visssual.
Moduler foloseste sunete din diverse surse, tratandu-le ca module interschimbabile într-un mediu de improvizație live controlată, prin care încearcă descrierea unui concept sau a unei stări.
Sursele pot fi înregistrări din mediul înconjurător/found sounds, sinteză și procesare digitală/analog, instrumente digitale/acustice

Groovinhood
Groovinhood este un împătimit al peisajului electronic underground. Brașovean la origini, a început povestea prin 2002 în Timișoara cu petreceri de progressive house, tribal, big beat, techno. Mai târziu descoperă stiluri ca breakbeat, drum and bass, jungle, dubstep, dub, idm, psy trance dar și părți mai puțin știute din trip-hop, hip hop, funk, nu jazz, broken beats, toate fiindu-i foarte dragi. Se restabilește înapoi la Brașov în 2012, iar după ani de zile de cotrobăit după ep-uri digitale se decide că n-ar fi de prisos ca să distribuie piesele agonisite intr-o manieră publică, apucându-se de mixat. De atunci este activ pe plan local și nu numai, prezent in diferite cluburi și festivaluri, alături de dj locali și din țară.

Joma
Membru al crew-ului Euphonic, Joma este un artist care preferă să transmită mai mult prin muzică, decât prin cuvinte.
"Curiozitatea m-a împins mai departe pe ritmul muzicii, am păstrat acest ritm, l-am dezvoltat cum am știut eu mai bine și am găsit și alți oameni care erau pe același ritm și auzeam aceeași muzică. Dansăm același dans. Și am înțeles că doar așa putem să ne dezvoltăm și să ne cunoaștem mai bine, găsind cât mai mulți oameni care dansează pe același ritm cu ține.”

Visuals: Noetic
Dan Fiera și Șerban Netejoru sunt Noetic, un duo care reușește să îmbine perfect arta vizuală cu nevoia de a explora noi dimensiuni prin video mapping. Ne-au rupt realitatea la Amural V, iar acum îi așteptăm să ne transporte într-o altă dimensiune.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?