Spectacolul "Weekend Comedy"

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 6 Septembrie 2021, 19:00 Luni

Descriere

Conform HOTĂRÂRII nr. 49 din 13.10.2020 a CNSU
privind propunerea prelungirii stării de alertă și a măsurilor necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, organizarea spectacolelor este permisă participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului.
Weekend Comedy din 16 martie 2020,a fost reprogramat pt 8 iunie 2020,ora 19,Reduta!
BILETELE RAMAN VALABILE!
Din pacate,toate evenimentele din Brasov,perioada 10-31 martie sunt amanate,conform Hotararii DSP Brasov in sedinta din 10.03.2020.
Dupa consultarea autoritatilor,organizatorii au fost informati:
Referitor la returnarea banilor, momentan nu se va face acest lucru, amânarea evenimentelor intrând sub cazul incidentelor de forță majoră.
Două cupluri închiriază din greșeală aceeași cabană pentru weekend. Unul din cupluri este format din Frank și Peggy, un domn morocănos și soția lui, amândoi trecuți de prima tinerețe, celălalt cuplu, format din Toni și Jill, doi tineri nonconformiști. Cei patru hotărăsc să împartă cabana pe durata weekendului și de-aici începe un adevărat război între generații, plin de situații comice, unde în final toți învață câte ceva despre comunicare, toleranță, despre greutățile, dar și beneficiile vieții de familie. Cu această piesă, Sam Bobrick – autorul a zeci de piesă de succes printre care „Cafeneaua” sau „Crima de la Howard Johnson” – demonstrează din nou de ce este considerat unul din părinții comediei moderne americane.

Detalii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?