Brasov Heroes

Imagini

Informații

Data: 2 Iunie 2019, 09:00 Duminică

Descriere

Te invităm pe 2 iunie în Zona de Agrement a Lacului Noua să alergi într-o cursă cu obstacole și, prin taxa de participare sau printr-o donație, să susții unul din proiectele înscrise: http://brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro/proiecte-actuale.php

11 cauze își cheamă eroii la acțiune!

Intră pe site-ul evenimentului http://brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro/ și alege să devii alergătorul sau susținătorul unei cauze.

Dacă dorești să alergi, alege mai întâi cauza pentru care te implici, iar apoi înscrie-te. În acest fel, 50% din taxa ta de participare va merge către cauza aleasă. Înscrie-te acum și fii printre cei care beneficiază de o taxă de înscriere redusă până în 23 aprilie. Apoi mobilizeză-ți prietenii să doneze pentru același proiect și mărește impactul participării tale în competiție. Dacă nu dorești să-ți încerci puterile de alergător, dar vrei să te implici, poți susţine printr-o donație alergătorul preferat sau poți dona direct pentru cauzele înscrise. Donaţiile se pot face ușor prin intermediul aceleiași platforme.

Cursa cu obstacole a comunității va cuprinde 2 trasee de lungimi diferite, 6 respectiv 11 km, dar și un traseu de 4 km dedicat familiiei. Cele 15 obstacole vor putea fi parcurse atât de amatori cât și de profesioniști, atât individual, cât și în echipă sau cu familia. De asemenea, familiile se vor putea bucura de o zonă dedicată copiilor, în care aceștia vor învăța cum să devină mici eroi. Nu în ultimul rând, Brașov Heroes este o ocazie extraordinară de distracție, adrenalină și team-building împreună cu prietenii, colegii, dar și o modalitate de implicare a companiilor în comunitate.

Mai multe detalii despre competiție și despre cauzele înscrise se găsesc pe site-ul: http://brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?