CarPath & Massif - eBike and SUP Experience

Imagini

Informații

Data: 5 - 7 Iunie 2020

Descriere

Dă-ți restart și ieși din "izolare" pentru 2 nopți cu campervan-ul.
De ce? Îți place să te dai cu bicicleta și vrei să testezi noul concept de bicicletă electrică? Avem e-bike pentru tine! Îți place apa, dar în contextul actual de pandemie nu vrei să aștepți la coadă ca să poți ajunge pe plajă și în mare? Avem lacul Siriu, special pregătit să te umple de energie și să îți exersezi echilibrul pe SUP. Nu știi ce e Stand Up Paddle Board? Te învățăm noi. Sigur o să mai vrei!

Facem un camp special pentru tine. Te ducem în locuri noi, explorăm Colinele Transilvaniei și Satele Săsești cu biciclete electrice. A doua zi mergem la Lacul Siriu și ne dăm pe SUP. Ambele activități vor fi asistate de un ghid / leader. Nu îți face griji de trasee și nici de primele mișcări pe care trebuie să le știi înainte să te urci pe SUP.

Când? În 2 serii: weekendul 5-7 Iunie 2020, și weekendul 19-21 Iunie 2020. Am lansat această nouă experiență ca un mix între proiectul www.car-path.ro și www.massifexperience.com. Avem locuri limitate - 8 pe fiecare serie - maxim 2 autorulote, așa că strânge încă minim 3 prieteni și haide! Necesar: minim 4 participanți pe serie/autorulote.

Cum iei autorulota CarPath din Brașov? De vineri , plecare către zona Viscri / Colinele Transilvaniei. Campezi unde îți poftesc ochii ( iti sugerăm noi cum și unde), faci un foc mic, și visezi sub stele la un pahar de vin. Sâmbătă dimineață venim cu bicicletele electrice și-ți arătăm împrejurimile și potecile.
Capacitate: 4 persoane/autorulotă. Familie și prieteni sau poți lua câinele și pisica cu ține. Și noi avem câini, Zorro și Oscar :). Poți veni cu familia, nu e obligatoriu ca toți participanții să se dea cu bicicleta sau cu SUP-ul.

Confort: ca și acasă, doar cu câteva mii de stele în plus, căldură pe săturate (în autorulotă va fi cald și plăcut, tu poți alege între 15 și 28°C), apă caldă, baie complet utilată cu cabină de duș, wc/chiuvetă, 2 paturi duble de câte 2 persoane, saltele cu 5 zone de confort :X, dormitor cu ușă de separare, zonă de gătit cu aragaz și chiuvetă, frigider mare cu congelator, zonă de luat masa pt 5-6 persoane, pereți dublii și podea încălzită, un garaj mare, mare pt bagaje, lemne de foc și orice poftești să mai iei cu tine, SUP și biciclete electrice.

Unde? Vineri ne vedem la Brașov, iei autorulota și îți sugerăm unde să mergi, apoi sâmbătă după masă va mutați în zona lacului Siriu până duminică. Sâmbătă zi de e-bike, iar duminică SUP pe Lacul Siriu.

De unde: plecare din Brașov de la Carpath de pe str. Plopilor
Ai nevoie de: permis categoria B, autorulotele se conduc mai ușor decât crezi, pentru maxim de confort au senzori și cameră video pentru parcare. Rovinieta inclusă. Ia cu ține cartea de identitate, ceva cash și carduri să fie de rezervă. Iti mai sugerăm să aduci o pereche de adidași, 1 prosop, 1 pernă, 1 pătură/sac dormit, 1 carte bună. Autorulotele au și lampă de citit în timp ce alții câștigă “cine adoarme primul :)”.

Ce primeșți? 1 zi tură cu bicicleta electrică, 1 sesiune de SUP (stand up paddle board) pe Lacul Siriu, 2 zile cu autorulota în natură pe Colinele Transilvaniei și zona Lacului Siriu, asistență tehnică, sfaturi pt autorulote și locuri de campare. În acțiunile de ebike și SUP veți fi însoțiți de ghid.

Ce mâncăm? Recomandăm hrană ușor de preparat: paste, legume, orez, fructe, brânzeturi, lapte, cereale, ouă. Fiecare își aduce: 1 cană, 1 farfurie, 1 bol, 1 tigaie și 1 oală (pe grup). Pentru cei care vor să experimenteze și mai mult, sâmbătă putem servi masa la localnici, în satele săseșți din apropiere.
Cum faci baie? Simplu, la duș, că și acasă :). Autorulotele au rezervor de 120 litri plus 20 litri de rezervă în garaj.
Capacitate: fiecare autorulotă are 2 paturi duble a câte 2 persoane, 2+2 fac 4 :).

Cât consumă autorulota? 10-12l/100km. O iei cu plinul făcut, la fel o aduci. Înainte de culcare: un joc de socializare și un foc mocnit de lemne sub toate stelele. Te învățăm noi cum să îl faci simplu și spectaculos. Da, ai si Fullcasco inclus.

Cât te costă escapada CarPath & Massif? Scrie-ne în formularul de rezervare de pe www.car-path.ro și dă-ne câteva detalii: oraș plecare și câte persoane veniți. Prețul de persoană pentru perioada 5-7 iunie este de 1348 lei, iar pentru 19-21 Iunie este de 1468 lei. Minim 4 persoane pentru organizarea evenimentului.

E sigură ieșirea cu autorulote? Da, cea mai sigură în momentul față. Astfel îți poți asigura o distanțare socială reală și totuși să te bucuri de toată frumusețea naturii și să fii și mobil. Nu îți face griji, autorulotele sunt dezinfectate și ozonificate antivirus și antimicrobian cu ultima tehnologie disponibilă.

Abia aștept să ne povestesti cum a fost la focul de seară. Cea mai buna poveste se voteaza pe pagina noastra si castiga un hamac de la #BTAHammocks, Made in Brasov

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?