IAU 50km World Championships & Open Race Brasov

Imagini

Informații

Data: 1 Septembrie 2019, 08:00 Duminică

Descriere

Pe 1 septembrie 2019, Brașovul găzduiește Campionatul Mondial de 50km alergare și OPEN RACE Brașov 50km. Te așteptăm alături de noi la acest festival al ultraalergării, ca participant, voluntar sau susținător!

Ambele competiții vor avea startul la aceeași oră și se vor desfășura pe un traseu de șosea, complet închis traficului, care trece prin inima orașului Brașov.

// Campionatul Mondial de 50km alergare //

Vor participa atleți profesioniști, legitimați la cluburi sportive din peste 40 de ţări din toată lumea, care se vor întrece pentru a cuceri titlul de Campion Mondial la distanța de 50km alergare șosea.
Categorii:
• Individual masculin
• Individual feminin
• Echipe masculin
• Echipe feminin

Informații: GIS (General Information Sheet) - http://brasov50km.com/wp-content/uploads/2019/05/GIS-IAU-50-KM-Brasov-2019.pdf

Dacă crezi că poți reprezenta oficial România la Campionatul Mondial de 50km alergare pe șosea, vezi criteriile de selecție pe care trebuie să le îndeplinești: http://www.fra.ro/fisiere/1548328090.pdf

// OPEN RACE Brașov 50km //

Pot participa alergători amatori cu vârsta peste 18 ani, care vor concura la următoarele categorii:
• Categoria 18-35 de ani (masculin, feminin)
• Categoria 36+ (masculin, feminin)

Există o singură probă, de 50km, iar timpul limită pentru parcurgerea distanței este de 6h30min.

Înscrieri: http://brasov50km.com/inscrieri/
Traseu: http://brasov50km.com/traseu/
Detalii și regulament: http://brasov50km.com/regulament-cursa-open/

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?