SkirtBike Braşov 2019

Imagini

Informații

Data: 27 - 28 Iulie 2019
Preț: Intrare liberă

Descriere

Hei hei, biciclistă din Brașov,
Se-nvârte roata SkirtBike Brașov în 2019 spre un festival funky pentru biciclistele brașovene!
Încurajăm femeile să folosească bicicleta în transportul lor de zi cu zi încă din 2013, de la prima ediție. Am mai schimbat de atunci impresii, am mai pedalat kilometri, am pus ochii pe bicle fancy 
Și-am revenit cu ideea unei parade în 2019 care are ca scop crearea unor spații fain amenajate în care să-ți poți lăsa bicicleta în siguranță, în zonele de maxim interes din Brașov.

SkirtBike este singurul eveniment ciclist din România adresat femeilor pasionate de mișcare, stil de viață sănătos, libertate de deplasare pe bicicletă, ajuns la ediția a 10-a.
SkirtBike Brașov este cea mai colorată paradă a biciclistelor brașovene implicate în comunitatea de bicicliști, aflată într-o continuă dezvoltare, vibrând pozitiv și prietenos.
Învârtim împreună roțile sâmbătă 27 iulie, la cea de-a 5-a ediție!
Be Proud to Ride like a Girl!

Program:
Start Paradă, loc întâlnire Biblioteca Județeană George Barițiu
plimbare lejeră și colorată pe arterele principale ale frumosului Brașov
Picnic SkirtBike în Campus Coresi (str.Turnului nr.5), cu food court, chill zone, photo corner, DJ set și premii oferite la tombolă after-party în Visssual după ora 22

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?