SR Braşov & Rapid

Imagini

Informații

Data: 14 Iulie 2019, 18:00 Duminică
Locul:Braşov, Stadionul Tineretului

Descriere

Duminică, 14 iulie, de la ora 18:00, celebrăm fotbalul jucat din pasiune, precum şi apartenenţa la comunitate. "Stegarii" înfruntă Rapidul suporterilor, Asociatia Clubul Sportiv Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului, şi strâng haine, rechizite şi jucării pentru copiii defavorizaţi ai oraşului. Primul gol al meciului va fi celebrat aruncându-se în teren jucării de pluş. La porţile de acces de pe strada Mihai Viteazul şi Poarta Mare se vor putea lăsa pachete cu rechizite, haine și alte jucării.

Pe 14 iulie suntem un oraş, o echipă!

[ BILETE ]
Fiecare spectator care aduce haine, rechizite sau jucării va putea intra cu încă o persoană pe acelaşi bilet.

Preţurile biletelor sunt următoarele:
T2 și T1 - 15 LEI
T-VIP (Fotolii) - 50 LEI (se achiziționează doar în ziua meciului de la recepția stadionului și de asemenea prin rezervare pe pagina SR Brașov printr-un mesaj privat)
*copiii sub 14 ani însoţiţi de un adult beneficiază de intrare gratuită la T2 și T1.
*galeria rapidistă are acces gratuit în sectorul oaspeților - T1 spre Fartec.

Detalii cu privire la achiziţionarea biletelor la T2 şi T1 vor fi anunţate luni.

[ BUTICUL STEGAR ]
Buticurile "galben-negre" din incinta stadionului vor pune la dispoziția suporterilor, la prețul unic de 5 lei, băuturi răcoritoare, ceaiuri calde, cafea, alune, ciocolată de casă, salam de biscuiţi floricele, snacks-uri etc.

[ DESPRE ADVERSARI ]
Echipa suporterilor rapidişti a promovat în această vară în Liga a 4-a, câştigând Seria a 2-a a Ligii a 5-a Bucureşti cu 9 puncte avans. Echipa alb-vişinie a câştigat 16 din cele 18 meciuri disputate, pierzând doar unul, marcând 72 de goluri şi încasând 16.

În viitoarea ediţie a Ligii a 4-a Bucureşti giuleştenii vor avea un sezon de foc, Steaua şi Carmen fiind doar doi dintre adversarii care ţintesc promovarea.

[ DESPRE STEGARI ]
Brașovenii au încheiat precedentul sezon de Liga a 3-a pe locul 7, cu linia de clasament 12-7-11, golaveraj 48-34, 43 de puncte.

„Stegarii” au disputat pe 25 iunie primul test al verii, fiind învinși acasă cu 4-0 de vicecampioana României, FCSB.

Problemele financiare din toamna anului 2018 au compromis obiectivul promovării, dar în retur clubul și suporterii i-au descoperit pe #CopiiiOrașului, tineri cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani, care au reușit să mențină echipa pe linia de plutire în ciuda tuturor predicțiilor sumbre.

SR Brașov a fost înființat de suporterii „stegari” pe 14 iulie 2017, după falimentul FC Brașov.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?